Over ons

"Investeren in ondernemingen met een bewezen businessmodel"

BESQ Group is een participatiemaatschappij die zich richt op het investeren in ondernemingen met een bewezen businessmodel. Wij richten ons op de lange termijn zonder de intentie om geacquireerde bedrijven na enige tijd weer te verkopen. Wij willen de bedrijven waarin geparticipeerd wordt verder ontwikkelen en laten groeien. Onze focus is gericht op productie- en handelsbedrijven in Nederland.

BESQ Group staat in haar bedrijfsvoering voor “good citizenship” en positioneert zich als beleggingsinstelling die een gezond rendement nastreeft, zonder daarbij specifieke duurzaamheidsdoelstellingen na te streven. Onder de SFDR betekent dit dat BESQ Group kwalificeert als artikel 6 fonds conform de SFDR. Wel streeft BESQ Group na evidente duurzaamheidsrisico’s, die een materiële impact kunnen hebben op de rendementsvooruitzichten, mee te wegen in de prognoses

BESQ Group is opgericht door ondernemer Marcel Muller.

Marcel is opgegroeid in een ondernemersfamilie. Na zijn studies Commerciële economie en Bedrijfskunde is hij bij ABN AMRO Bank gaan werken. In 2013 heeft hij zijn eerste bedrijf overgenomen, welke de jaren daarna flink is uitgegroeid. In 2020 heeft hij dit bedrijf, een technisch dienstverlener in de TIC-sector actief in drinkwater, verkocht aan een investeringsmaatschappij. Daarnaast is hij al langdurig actief in het ontwikkelen en verhuren van vastgoed via zijn bedrijf MAAZ Vastgoed.